This Teenager’s brutally-honest Sex Ed Answers Got Her Suspended

Last week, Jordan Fridman from Montreal uploaded a photo of a sex-ed assignment to Imgur ,which got her little sister suspended. Why? Well, we have no idea — But honestly. She’s not wrong . . .

Two years ago,her then 14-year-old sister  submitted these answers  for an assignment on”Objections to Condoms.”The purpose of the assignment was to match appropriate responses to possible objections a partner might make to using a condom.Well, we say creative, she basically told the exact truth. As you can see below, she gets it. She understands what the dull sex ed class is trying to teach.

378029a0_Condoms.xxxlarge

And here they are:

  1. Don’t worry I’m on the pill. Answer: “I don’t want Aids”
  2. I’m clean, I don’t run around, and I don’t have any infections. Answer: “Go F*** Yourself.”
  3. Condoms don’t feel good. It won’t be natural. Answer: “Being pregnant doesn’t feel good either”
  4. By the time you’ve put a condom on, you’ve lost the mood. Answer: “And when you don’t put on you get baby and AIDS”
  5. I feel stupid buying condoms, and trying to hide them from my parents. Answer: “You’re prob… no sex for” [unintelligible]
  6. I’d be embarrassed to use one. Answer: “Look at all the f**** I give!”
  7. Condoms are gross; they’re messy; I hate them. Answer: “So are babies.”
  8. Just this once; we hardly ever have sex. Answer: “Now you know why.”
  9. I don’t have a condom with me. Answer: “I don’t have a vagina with me.”
  10. They cost too much: Answer: “STD treatments and babies cost more.”

Surprisingly, she was suspended from school for getting it a little too well.